Samenwerken met het AHC

[one_half]

Waarom interessant?

Het Aller Heiligen Convent (AHC) is op 25 oktober 1908 opgericht en is uitgegroeid tot het grootste studentenverband van Nederland. Met twaalfduizend leden in alle studentensteden kan het AHC voor uw bedrijf een interessante doelgroep zijn om te benaderen.
[/one_half][one_half_last]

Mogelijkheden voor u als bedrijf

Het Aller Heiligen Convent kent diverse mogelijkheden waarmee u uw doelgroep direct kunt bereiken. Denkt u bijvoorbeeld aan het plaatsen van uw banner op deze site, die druk wordt bezocht door onze leden, maar ook door andere studenten en aankomende leden. Tevens is er de mogelijkheid om te adverteren via de evenementen die door het AHC georganiseerd worden.

Daarnaast staan wij natuurlijk open voor vernieuwende ideeën die we samen met u kunnen uitwerken.[/one_half_last]
[divider line=”true” top_space=”-10px” bottom_space=”10px”]

Interesse?

[divider line=”true” top_space=”10px” bottom_space=”20px”]

Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact op via onderstaand formulier om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.