Biercantus

13 november 2019
@ Franciscus

Het tweede evenement van dit jaar is de Biercantus op Franciscus, Wageningen. Er zullen ruim 800 leden luidkeels meezingen met de leukste nummers onder het genot van een grote pul bier.

DJ Contest

26 februari 2020
@ Laurentius

Tijdens de DJ Contest zullen de beste DJ's van elke vereniging tegen elkaar strijden. Kom jouw favoriete DJ aanmoedigen of kom gewoonweg genieten van al het talent!

Songfestival

22 april 2020
@ Virgiel

Het grote uithangbord van het AHC is het Songfestival. Bij dit evenement zullen de beste bands van elke vereniging laten zien wat ze kunnen en tegen elkaar strijden. Het is al gebleken dat het Songfestival voor een band de springplank kan zijn naar een carrière in de muziek; kijk maar naar Guus Meeuwis, jaren geleden, en in recentere tijden de mannen van Swifty die met hun hit Dakterras de Nederlandse radio bestormden.

Wil jij bij alle of een van deze activiteiten aanwezig zijn? Kijk dan voor meer informatie op onze Facebookpagina!